tisdag 27 april 2010

Kartonglådor, skog och Linköping


Idag så sken solen, o jag var bara tvungen att ta en sväng till skogen! Jag åkte hem till pappa och hälsa på där o sen bar det av. En lååång promenad dit o sen gå vilse, o efter att ha klättrat över gamla döda träd, gått över en äng med koskit och gått längs klippor så hittade jag ett undangömt mysigt klippblock, som låg i solen! Oooh ja! Där, kunde jag sitta för mig själv och titta ut över vattnet! Jag älskar såna stunder:D
Förresten, Linköping förra helgen! Helt fantastiskt. Outreachen var grym o så var mötet också! Top notch med andra ord ;)

Nu blir det packning, snart flyttar jag till Huddinge.

måndag 12 april 2010

Drama Drama

Har varit hemma hos tjejhuset och haft drama fest!
Det blev alltifrån roliga charader lekar i stil med viskningsleken.
En av de roligaste var när Anders skulle vara en Masai som hade ett spjut och fick syn på ett lejon. Han kasta spjutet på lejonet men missar! I sin förskräckelse så springer han allt vad han har och upp för ett träd.
Men slutversionen blev en gammal man med en väldigt hög käpp, som tittar ut genom källarfönstret, får syn på en skata och springer sin väg.
Tack Maria för den fina tolkningen, den var fantastisk!
På tala om tolkningar så fick jag även lär amig att om man stoppar upp en massa kola i gommen, eller nåt annat kladd så låter man som att man läspar! Väldigt kul att prova försöka säga ramsor med sånt i munnen.
ja, nu ska jag iallafall ta och sova magen gör ont av skratt och imorn blir det nog mer, vi har ju Daniel och får illustrationer att se fram emot!

Bilder kommer upp sen om jag lyckas få låna några av Maria :)

måndag 5 april 2010

Snö igen!?!

Ja, det dröjde inte länge förrän april vädret levde upp till sitt namn..Snö igen..
men lugn imorn blir det nog sol och sen kommer sommarn!

söndag 4 april 2010

Superhjältar och Påsk



Den här helgen har varit heelt grymmish! I fredags var det Sos Youth som gällde, med superhjälte tema, inte var det nån långfredag, utan good friday som man säger på engelska! I lördags så var det påsklunch som gällde, med goa vänner och senare på kvällen en afrikansk fest.

Om du aldrig har varit på en sån, eller umgåtts med afrikaner så har du missat nåt. Så mycket liv och glädje de har. Vi fick lära oss att de hälsar varann med broder och syster och några av deras sköna danser.
Så bra att vi har lite folk från andra länder här i Sverige som kan krydda till det lite. Ca 20 pers blev frälsta och säkert ännu fler gick därifrån med ett intryck. Dessutom fick jag prova på att uppträda på swahiili, det var en första. Sen vart d Max som avsluta dagen innan man kom hem supersent.
Idag hade jag massor på schemat men så blev jag sjuk.. så jag får använda dagen till att vila ut och samla nya krafter och vara glad över den helg som jag haft, och passa på att mysa ihop mig i soffan med en film och äta massa ägg och godis.
Men jag är så glad att påsken är så mycket mer än mat och godis och kycklingar.
Det handlar om att Jesus dog och UPPSTOD för oss två tusen år sedan. OCh det är något fira!! Vare sig man är på fest eller ligger hemma sjuk så är det något att vara glad över.